dissabte, 24 de març del 2012

PASQUA!


La setmana de Pasqua està aquí al costat i Recomanacions de Llibres ho celebra d'una manera moolt especial! Durant tota la setmana estaré penjant coses relacionades amb la Pasqua, però el dia 9 tindreu el post més especial de la setmana.... UNA RECERCA D'OUS DE PASQÜA!!!! Us penajré un mapa on tindreu tot d'ous que haureu d'anar recollint fins arribar a l'ultim ou... Cada vegada que trobeu un ou, una pregunta us sortirà i l'haureu de respondre si voleu col·leccionar l'ou. Bé, espero que us agradi aquest "planning" de Pasqua que he planejat al blog!

diumenge, 18 de març del 2012

SORPRESA PER PART DE TWITTER!

Estava navegant per twitter i m'he trobat amb una sorpresa molt agradable! Tot de tweets que es van fer ahir en el seminari de LIT&TIC, dirigit per Hermeneia. Aqui els teniu!


NOU LLIBRE A LA VISTAAAAAA!!!

Nou llibre gruixut de Geronimo Stilton! Ahir, vaig anar al quiosc i em vaig trobar amb una sorpresa molt agradable! Hi hanvia un nou llibre de Geronimo a la venta! Aquí us deixo el títol, i espero que aneu ràpidament al vostre quiosc o llibreria i us el compreu! El Secret del Coratge, ja a la venta! 



RESPOSTES DEL JOC DE L'ARBRE:

Les respostes del joc de l'arbre són:
Imatges correctes: 1, 2 i 4.
Imatges incorrectes: 3 i 5.
Moltes gràcies per haver jugat!

divendres, 16 de març del 2012

DIA DE L'ARBRE!

Hola a tots! Avui us escric un post celebrant el dia de l'arbre, també us volia comentar que a l'escola he llegit un poema en françès, és molt maco i parla del roure, l'han gravat i probablement, quan el tingui, el penjaré. I per últim us volia dir que per aquest dia de l'arbre, us penjo un joc que espero que us agradi!!!! Fins a la següent!

Decideix quines són les imatges veritables del roure... Podeu contestar deixant un comentari, amb un twit o al facebook, BONA SORT!!!



divendres, 2 de març del 2012

EL DIA MÉS DOLÇ DE L'ANY!

Hola a tots! Avui us escric després d'haver sigut "atacada" per una pluja de caramels dels quals me'n he endut una gran part! :) Espero que passeu un bon Sant Medía mb els vostres amics i familiars i que recolliu molts caramels!!!!!!