PASQUA!

3:33 Marta 0 Comments


La setmana de Pasqua està aquí al costat i Recomanacions de Llibres ho celebra d'una manera moolt especial! Durant tota la setmana estaré penjant coses relacionades amb la Pasqua, però el dia 9 tindreu el post més especial de la setmana.... UNA RECERCA D'OUS DE PASQÜA!!!! Us penajré un mapa on tindreu tot d'ous que haureu d'anar recollint fins arribar a l'ultim ou... Cada vegada que trobeu un ou, una pregunta us sortirà i l'haureu de respondre si voleu col·leccionar l'ou. Bé, espero que us agradi aquest "planning" de Pasqua que he planejat al blog!

0 comentaris:

SORPRESA PER PART DE TWITTER!

5:39 Marta 0 Comments

Estava navegant per twitter i m'he trobat amb una sorpresa molt agradable! Tot de tweets que es van fer ahir en el seminari de LIT&TIC, dirigit per Hermeneia. Aqui els teniu!


0 comentaris:

NOU LLIBRE A LA VISTAAAAAA!!!

3:12 Marta 0 Comments

Nou llibre gruixut de Geronimo Stilton! Ahir, vaig anar al quiosc i em vaig trobar amb una sorpresa molt agradable! Hi hanvia un nou llibre de Geronimo a la venta! Aquí us deixo el títol, i espero que aneu ràpidament al vostre quiosc o llibreria i us el compreu! El Secret del Coratge, ja a la venta! 



0 comentaris:

RESPOSTES DEL JOC DE L'ARBRE:

2:53 Marta 0 Comments

Les respostes del joc de l'arbre són:
Imatges correctes: 1, 2 i 4.
Imatges incorrectes: 3 i 5.
Moltes gràcies per haver jugat!

0 comentaris:

DIA DE L'ARBRE!

12:29 Marta 3 Comments

Hola a tots! Avui us escric un post celebrant el dia de l'arbre, també us volia comentar que a l'escola he llegit un poema en françès, és molt maco i parla del roure, l'han gravat i probablement, quan el tingui, el penjaré. I per últim us volia dir que per aquest dia de l'arbre, us penjo un joc que espero que us agradi!!!! Fins a la següent!

Decideix quines són les imatges veritables del roure... Podeu contestar deixant un comentari, amb un twit o al facebook, BONA SORT!!!



3 comentaris:

EL DIA MÉS DOLÇ DE L'ANY!

10:42 Marta 0 Comments

Hola a tots! Avui us escric després d'haver sigut "atacada" per una pluja de caramels dels quals me'n he endut una gran part! :) Espero que passeu un bon Sant Medía mb els vostres amics i familiars i que recolliu molts caramels!!!!!!

0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...