SETMANA DE LES ACTUALITZACIONS:

12:00 Marta 0 Comments

Hola a tots!! Aquesta setmana és molt especial perquè actualitzarem tots els apartats del blog, i el diumenge l'actualització TOTAL del bog!!! Ón canviarem a la tardor!! Incorporaré nous gadgets i noves coses! Per començar, avui començarem amb l'apartat d'APPS:
Fins demà!!!


0 comentaris:

LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ:

13:34 Marta 0 Comments

Hola a tots! Ha anat bé la tornada a l'escola??? Segur que si! El blog d'aquí uns dies tornarà al seu estat normal! Però, a part d'això, ahir es va acabar la Setmana del Llibre en Català! Jo vaig anar a passar-hi la tarda de dissabte i va ser una vetllada estupenda! Hi havia tot de tallers, obres, paradetes... Aquí us deixo unes fotos que vaig fer! Espero que hi poguéssiu anar, i si no, doncs no us en oblideu l'any que ve!
Aquest és el cartell de l'entrada! Que començi la ruta!

Per la fira hi havien personatges coneguts com: l'Elvis Riboldi!



Hi havien activitats com ara: escriure Per què lleigeixo.  

Tmabé hi havia una parada en honor als Barrufets! Tots els seus còmics, quaderns d'activiats i altres llibres eren allí.



0 comentaris:

AMICS I AMIGUES A LA XARXA!

3:54 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Bé, he creat aquista secció al blog perquè pogueu veure altres blogs i booktubers catalans. Sí, no estic sola! Aquí podreu veure més persones que comparteixen el seu amor per la lectura en els seus petits racons a internet.

N'aniré afegint a mesura que els vagi descobrint! :)

Nessie i Aby: Aquestes dues noies van començar creant el blog El mon en un mot ques més endavant les va portar a crear el seu canal de Youtube. A partir d'aquí, també les pots trobar en llengüa castellana, i a twitter. Les dues son super divertides i no et pots aborrir ni estant amb elles en persona, ni llegint el seu blog. Per tant, aneu a fer-hi una ullada!

                         


Bernat: El Bernat és un blogger de llibres català, on comparteix les seves ressenyes, troballes, seccions etc. en el seu blog Perduts entre Llibres però, també ha creat el seu canal de Youtube on penja video-ressenyes! A part d'això, ressenya molts autors espanyols i catalans i n'ha conegut a molts! El Bernat és un noi molt simpàtic que em cau genial i crec que a vosaltres també us cauria genial, per tant aneu a mirar el seu blog i els seus videos!




0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...