AIAXÍ CONCLOU LA NOSTRA RECERCA D'OUS DE PASQUA:

5:03 Marta 0 Comments

Hola a tots! Bé, aquesta ha estat una setmana plena de notícies i sorpreses! Hem dit el guanyador del concurs: WRITE & SNAP i hem amagat tot d'ous que formen una frase a totes les xarxes socials en les quals està el blog que com vaig dir en el vídeo i he recordat algun dia a Facebook són: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube i Blogger (el blog). I ara ja s'han acabat tots els opus amagats, però com que la frase té set paraules us falta UN OU que us donaré en aqeust post. Així qeue ara ja teniu totes les paraules per a fer la frase treta del llibre: La pastisseria Bliss. MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU PARTICIPAT! I recordeu, que si voleu dir el vostre resultat de la frase que heu contruït m'ho podeu fer saber amb un tuit, post a facebook, comentari a youtube o comentari al blog! Bé, moltes gràcies als que heu participat i ens veiem demà amb el reusltat final!!!

0 comentaris:

GAUANYADOR/A DE LA 1a EDICIÓ DEL CONCURS: WRITE & SNAP!

9:18 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Bé, avui us deixo el video que unes quantes persones estàn esperant, ja ho dic en el video, però també us ho dic ara, em sap molt de greu haver-me despistat tan d'aquest concurs, pero us vull demanar disculpes i fer-vos saber que totes les foto-collages que em vau enviar em van agradar moltíssim i que aprecio molt el vostre interès, però bé, ara us deixo ni mes ni menys que amb el/la guanyador/a de la 1a edició del concurs: WRITE & SNAP!


Demà jafaré un post especial per al guanyador/a i ja em posaré en contacte amb ell/a! 

0 comentaris:

UNA RECERCA D'OUS DE PASQUA: LECTORA, DOLÇA I ACTUAL!

9:48 Marta 0 Comments

Hola lectors/es! Bé, aquí us deixo tota la info necessaria per a poder gaudir d'aquesta setmana tan especial que us espera al blog i a totes les seves xarxes socials!


0 comentaris:

UNA SETMANA PLENA DE PASQUA AL BLOG!

11:25 Marta 0 Comments

Atenció! A Recomanacions de Llibres arriba la Pasqua! I tinc una activitat preparada que durarà tota la setmana que crec que us agradarà! Bé, fins demà amb un video que ho explicarà tot! Fins aleshores!

0 comentaris:

DIA MUNDIAL DE LA POESIA!

0:36 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Bé, avui comença a fer-se realitat una de les notícies que us havia comentat en el noticiari de Març: ÉS EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA! I em fa especialment molta il·lusió perquè aquest any tin l'honor de participar-hi! Em fa molta emoció dir-vos que llegiré el poema en la traducció a Anglès! Espero que podeu veure d'alguna manera l'acte tan bonic que serà! Si no, ja penjaré fotos i intentaré penjar algun vídeo. Fins a la tarda si algú vé! :D


0 comentaris:

NOTICIARI MARÇ!

8:06 Marta 0 Comments

Hola a toooots! Avui estic molt contenta perquè a la fi he pogut penjar el meu video!!! Al final l'he hagut de partir en dos parts, però ja teniu els links inclosos perquè no us perdeu, tot i que sempre podeu tonrar al canal! :) Bé, deixem-nos estar de rotllos i que us pogueu informar bé del que està passant aquest mes de març en el món literari! Ah! Intentaré fer això cada mes, osigui que també és una novetat, bé, aquí us deixo el vídeo i de les coses que van passant us aniré publicant posts! Fins d'aquí poc! :D







0 comentaris:

EL VIDEO DE NOTICIARI MARÇ NO ES PENJA A YOUTUBE!

13:49 Marta 0 Comments

Hola a tots! Això ho volia penjar fa uns dies, però resulta que el video del qual us vaig parlar en el post anterior no es penja per motius remots! I des del diumenge que s'està penjant! Em sap molt de greu, però que sapigueu que està fet i que estic intentant penjar-lo i que intentaré que el pogueu veure aquesta setmana. Perdoneu el retard, de veritat. :(


0 comentaris:

ACOMULACIÓ TRIMESTRAL!

13:03 Marta 0 Comments

Hola lectors/es! Perdoneu la meva absència a la xarxa durant aquest mes, però és que a l'escola ens han vingut a sobre els trimestrals, i he hagut d'estudiar molt i no he tingut temps d'estar pel blog, així que us vull demanar disculpes per aquest mes de silenci, però ara ja estic de tornada, i començo amb l'episodi de CÒMICS! Que probablement podreu veure aquest cap de setmana al blog!
També us penjaré un video amb totes les actualitzacions d'aquest mes i les coses que passaràn, així que estigueu atents! Fins a la següent!


0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...