LLIBRES INFANTILS:

11:40 Marta 0 Comments

Hola lectors! Aquí, us deixo tots els llibres infantils dels quals parlo perquè sempre els pogueu tenir ben endreçats i no els hagueu de buscar en tot l'historial del blog.

Tina Superbruixa:RESUM:
La Tina és una nena normal i corrent que, de sobte, un dia es troba un llibre d'encanteris al damunt del seu llit. Aquest llibre li ha portat un drac volador que es diu Hèctor. Es fan amics i la Tina ha d'anar superant proves que li posa l'Hèctor per veure si és una bruixa de veritat. Però encara pitjor per la Tina és haver de superar les trampes i males passades del bruixot Geronimo, que vol construir amb el llibre de màgia de la bruixa Baduixa, que ja es va fent gran i per això ha enviat el llibre a la Tina, una màquina per dominar el món. La Tina amb l'ajuda dels seus amics, el seu germà i l'Hèctor haurà d'aturar aquesta màquina que controla els adults. Després d'aquesta primera aventura la Tina passa a ser una bruixa i en viu moltes més... 21 per ser més exactes, de moment! Ara la Tina  fa servir el seu llibre d'encanteris per transportar-se a diferents llocs sense que ningú en el món s'adoni de que és una Superbruixa.

COMENTARI:
A mi personalment totes les aventures de la Tina m'encanten i trobo que l'autor té una imaginació increible per escriure unes aventures tan fascinants! En especial els llibres que més m'han agradat d'aquesta col·lecció són el llibre d'encanteris, l'embruix de Nadal, la del castell de Dràcula, l'examen de drac i Don Quixot de la Manxa. Una de les coses que més m'agrada dels llibres de la Tina és la preparació que fa abans d'emprendre un viatge. Com busca informació a llibres sobre el lloc on va, el material que agafa... Però en especial, les aventures que viu i on les viu. És un dels llibres que té, almenys per a mi, la capacitat de submergir-t'hi a dins i viure l'aventura com si fossis la Tina o un personatge de la història. És una col·lecció que espero que no s'acabi mai perquè m'agrada moltíssim llegir i rellegir els llibres de la Tina.


PROGRAMA:

                                 
Geronimo Stilton: 
RESUM:
Resulta que el Geronimo Stilton que tots coneixeu dels llibres primets, també té una col·lecció de llibres gruixuts. Si, i en aquests se'n va al misteriós Regne de la Fantasia. tot va començar ben bé així: El Geronimo va anar a les golfes i es va trobar una caixeta de metall que tenia unes pedres precioses incrustades a dins, al agafar-la, va veure una clau daurada i molt petita a sota. Resulta que aleshores es va obrir un portal al Regne de la Fantasia i va començar la seva primera aventura. Va haver de combatre contra la Reina de les Bruixes per ordre de la Reina de les Fades Flordiana. El Regne de la Fantasia torna a estar en pau però aleshores arriba el segon llibre i així fins al sisè llibre. El Geronimo ara és el Cavaller sense por i sense temença, i tothom el creu com un heroi ja que cada vegada que les bruixes o altres personatges intenten conquerir el Regne, el Geronimo és recollit pel seu amic el drac de l'Arc de Sant Martí i va a salvar el Regne de qulasevol perill, tot i que després quan arriba a casa sempre escriu un llibre de la aventura fascinant que ha viscut.


COMENTARI:
A mi personalment, els llibres gruixuts del Geronimo m'agraden molt més que els primets i les aventures són xulisimes. Probablement des de que faig primer, si no recordo malament, que els porto llegint i mai me'n he cansat encara que siguin tan gruixuts no me'n canso, d'estar-me estones llargues llegint-los! És una gran recomanació que us faig perquè us els llegiu encara que semblin uns totxos, són unes aventures que et fan passar l'estona d'una manera divertida i intrigant. A! I quasi me'n oblido, les seves olors fan els llibres encara més realistes i interessants. És una de les meves grans recomanacions i el més misteriós de tot és que no se sap quin és l'autor perquè al final del llibre signa Geronimo Stilton i no crec que de veritat es digui així l'escriptor no?


PROGRAMA:


Bat Pat:

RESUM: 
El Bat Pat té una característica que el fa ser molt més especail! És el un dels pocs ratpenats sàpiens! (+la seva família!) I què millor que si tens el do de parlar i pensar com una persona que... SER ESCRIPTOR???!!! Doncs això és el que fa auqest intrèpid ratpenat que viu incorporat a una família, Els Silver. Són encantadors, i tots 5 saben el seu petit secret, però els que se'n cuiden son els tres fills: El Leo, el Martin i la Rebecca (la seva preferida). Ells tres, viuen en un poble angles bastant normalet, però se les empesquen totes per experimentar les missions, els misteris i les aventures més imverssemblants!! Xuli, oi?  Doncs aquests noiets, han sigut les estrelles de més de 30 llibres al menys, dels prims, del super escriptor xucla sangs: Bat Pat... No emprendreu el risc?

COMENTARI:
Jo sóc uan super afn del Bat Pat! Els seus llibres es fan molt interessants perquè es fan curts, cosa que va bé per a algunes persones a les que no els interessa una història avorrida i llarga, i es fan motl interessants! Em vaig llegir un llibre sue en un dia! Per dos motius: 1) Era curt. 2) Estava penjada!!!

Si a mi em pregunteu un motiu per a definir els llibres del Bat us diria: per la seva creativitat. Crec que és una gran idea el fet de ser prou imaginatiu com per poder pensar una història com que un ratpenta sàpiens, viu en una família i que els nens i ell viuen unes emocions de canguelis!!!! (com diria ell).PROGRAMA: 


Kònik l'Esquimal:

RESUM:
El Kònik és un intrèpid esquimal que viu amb la seva família, i és el que els hi porta menjar, roba, material... I en u d'aquests viatges rutinaris, li va passar una cosa que li va canviar la vida! Tot i que, ell, en aquell moment, no ho sabia...  Després de que un ós el foragités i perseguís fins a tal punt de pujar en un arbre i passar la nit allà, va veure, ¿l'Icos?, un tros de gel que l'havia de guiar des del pol nord, fins al bosc de l'amazones, on hi havia un gran problema amb el canvi climàtic. Des d'aleshores, el Kònik s'ha convertit en l'heroi de la Natura, per a moltes ocasions més! Des de boscos, fins a balenes! I de balenes, a .... Us els haureu de llegir! Però ara que estem en un moment així al planeta, aniria molt bé poder tenir un Kònik per llegir el que s'ha de fer i seguir el seu exemple... 

COMENTARI:
Jo personalment, el Kònik és un dels meus contes preferits!!! Però, no perquè l'hagi escrit el meu pare, si nó perquè trobo que el que el meu pare va intentar fer amb aquest llibre, va ser crear un personatge per als nens, que fos el seu amic, i al mateix temps, que fos el seu exemple. Un exemple a seguir volia fer el meu pare. Que els nens diguessin: -Què faria el Kònik? En quant a llençar un envàs al contenidor o llençar una bossa al terra quan a 10 passes hi ha una paperera. Jo segueixo l'exemple del Kònik i crec que tots ho hauriem de fer. Perquè en les situacions en les que estem, sempre ens va bé una ajudeta, per petita que sigui (ni un conte infantil) però, trobo que tots hauriem de tenir el nostre Kònik a dins.
PROGRAMA:Bruixa Brunilda:


RESUM:

La Bruixa Brunilda, és LA BRUIXA MÉS: DESENDREÇADA, DESASTRE, DIVERTIDA I TONTETA QUE HE LLEGIT MAI!!!! Aquesta pobra dona, però, no en té ni idea de tot això! Es creu que és una bellesa, que és una de les millors bruixes.... I és que potser si que és una de les millors bruixes, però només resolent els desastres que ha causat abans intentant fer el que fa al final! ;) Però ella és molt bona! I a tothom li cau molt bé... però potser, el seu gat Bru avegades se'n farta una mica d'ella... Aquesta bruixa descontrolada se les empesca totes per ficar-se en bons embolics!! Té alguns llibres de contes i uns altres que són llibres llibres. Sigui ón sigui, la Brunilda és incapaç de ser escrita a les pàgines d'un llibre sense tornar-lo boig de cap a peus!!! 

COMENTARI:
Jo adoooooro a la Brunilda!!! És un dels meus contes de bruixes preferit, i mireu que en tinc! D'alguna manera s'ho fa per que els seus contes siguin: bojos, divertits i interessants! I és una de les coses que més m'agrada de les seves històries! Trobo que té un personatge molt característic: una bruixa despentinada i sola amb un gat, desendreçada, divertida, mig boja i amb un nom que és el que la fa única: BRUNILDA! Jo me diverteixo molt llegint els seus contes i crec que vosaltres també ho fareu!
PROGRAMA:   PROXIMAMENT...

CÒMICS

LEILA BLUE

MALVA LLUNARelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...