dilluns, 28 de maig del 2012

UN DIA FELIIIÇ!!!!

Hola de nou! Com us vaig dir a tots ahir, avui us penjaré moltes noves notícies que han passat en els últims dies que no he tingut temps d'explicar-vos, per tant, avui en un dia tan especial com aquest, uns penjaré notícies que crec que us poden interessar, ENDAVANT AMB LA FESTA!



diumenge, 27 de maig del 2012

PERDONEU EL RETARD!

Hola a tothom! Em sap greu  que fa molt de temps que vaig penjar el meu últim post i no he tingut temps d'editar gaire el blog, però he estat molt ocupada amb el meu ANIVERSARI! Que és demà! QUINA EMOCIÓ! I com que serà un dia tan especial per a mi, també vull que ho sigui per a vosaltres, així que, com que aquests dies no he penjat res però hi han hagut moltes notícies lectores, demà us penjaré tot de notícies noves i serà un dia de FESTA i FELICITAT! Espero que us ho passeu molt bé! FINS DEMÀ!

dilluns, 7 de maig del 2012

JOAN VINYOLI


Comencem la setmana amb un poema dolç i amorós:
"Vares venir fins on jo dormia
i em vas despertar
i em vas convidar a tenir set,
una gran set per a la qual 
et vas fer copa on jo la pogués beure."
Joan Vinyoli.



dissabte, 5 de maig del 2012

SETMANA DE LA POESIA:

Hola a tothom! Demà comença la setmana de la poesia i nosaltres ho celebrarem d'una manera en la que tothom podrà saber poemes, conèixer escriptors... El que farem serà, cada dia que passi penjarem un poema diferent i una imatge del seu autor. Espero que disfruteu aquesta setmana de la POESIA!!!

divendres, 4 de maig del 2012

RECOMANACIONS A L'ACTUALITAT!

Recomanacions de Llibres ha tingut l'honor de sortir recomanat a la revista: Escola Catalana! Estic molt contenta i espero que la pogueu veure i disfrutar tant com jo! I l'autora d'aquesta maravellosa notícia és: Sandra Balagué Anglada! GRÀCIES! Per si no la podeu veure, aquí us en penjo unes imatges de la notícia: