UN DIA FELIIIÇ!!!!

3:29 Marta 0 Comments

Hola de nou! Com us vaig dir a tots ahir, avui us penjaré moltes noves notícies que han passat en els últims dies que no he tingut temps d'explicar-vos, per tant, avui en un dia tan especial com aquest, uns penjaré notícies que crec que us poden interessar, ENDAVANT AMB LA FESTA!



0 comentaris:

PERDONEU EL RETARD!

1:04 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Em sap greu  que fa molt de temps que vaig penjar el meu últim post i no he tingut temps d'editar gaire el blog, però he estat molt ocupada amb el meu ANIVERSARI! Que és demà! QUINA EMOCIÓ! I com que serà un dia tan especial per a mi, també vull que ho sigui per a vosaltres, així que, com que aquests dies no he penjat res però hi han hagut moltes notícies lectores, demà us penjaré tot de notícies noves i serà un dia de FESTA i FELICITAT! Espero que us ho passeu molt bé! FINS DEMÀ!

0 comentaris:

JOAN VINYOLI

12:23 Marta 0 Comments


Comencem la setmana amb un poema dolç i amorós:
"Vares venir fins on jo dormia
i em vas despertar
i em vas convidar a tenir set,
una gran set per a la qual 
et vas fer copa on jo la pogués beure."
Joan Vinyoli.



0 comentaris:

SETMANA DE LA POESIA:

23:39 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Demà comença la setmana de la poesia i nosaltres ho celebrarem d'una manera en la que tothom podrà saber poemes, conèixer escriptors... El que farem serà, cada dia que passi penjarem un poema diferent i una imatge del seu autor. Espero que disfruteu aquesta setmana de la POESIA!!!

0 comentaris:

RECOMANACIONS A L'ACTUALITAT!

11:39 Marta 2 Comments

Recomanacions de Llibres ha tingut l'honor de sortir recomanat a la revista: Escola Catalana! Estic molt contenta i espero que la pogueu veure i disfrutar tant com jo! I l'autora d'aquesta maravellosa notícia és: Sandra Balagué Anglada! GRÀCIES! Per si no la podeu veure, aquí us en penjo unes imatges de la notícia:



2 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...