diumenge, 26 de maig del 2013

COM PUC TROBAR UNA CITA?

Hola a tothom! Avui us deixo el primer tutorial de Recomanacions de Llibres, que espero que us sigui útil i us serveixi per a moments necessitats! En aquest tutorial de com trobar una cita us dic també on se solen veure, i què és una cita per a aquells que no ho sabeu.
Espero que us agradi aquest tutorial i que si teniu dubtes o voleu que faci més tutorials amb coses relacionades amb llibres que voleu aprendre a fer, m'envieu un correu! Ah! Per cert, ja ho poso al començament del vídeo, i a la descripció de sota, però us vull remarcar, que no deixeu de mirar el vídeo a la que veieu que falta un accent, però el que passa, és que edito els meus vídeos amb un programa anglès i NO EM PERMET POSAR ACCENTS, em sap greu per la vostra vista ;) però tot i així vull que sapigueu que no sóc una inculta que no sap posar els accents, és el programa que no em deixa :( Bé, dit això, espero que us agradi molt el vídeo, que us sigui útil i res, ens veiem al següent!!!


5 comentaris:

  1. Hola, Marta!
    Sóc l'Ídia i m'encanta el teu BLOG!!! Sobretot aquest tutorial, m'ha agradat molt i ELS JOCS DE LA FAM són genials! Espero que poguis recomanar-los aviat i la millor part és la segona, EN FLAMES.

    Jo tinc un blog on faig ressenyes de llibres en català i en castellà, podries pasar-te, comentar i seguir-me? Jo ja sóc membre del teu blog ;))

    viatgeradellibresviajera.blogspot.com.es

    ¡UN PETONÀS!

    ÍDIA

    ResponElimina
    Respostes
    1. ídia! Moltíssimes gràcies per compartir la teva opinió tan positiva! Em fa molt feliç que hi hagi gent així i a la que li agradi la lectura tant com a tu!
      Ara començaré el llibre EN FLAMES i estic segura que serà genial! Tot i que he de dir que és difícil de superar un llibre com aquest! I el programa el veuràs d'aquí poc junt a altres llibres juvenils, i un individual JOCS DE LA FAM quan m'hagi llegit la trilogia sencera.
      Ja he passat pel teu blog i m'he quedat encantada! M'he enamorat de la teva feina i estic encantada que hi hagi gent que també vol fomentar la lectura! Ja m'he fet membre i m'ho faré amb tots els comptes que tinc!
      Moltes gràcies pel teu comentari! SEGUEIX AIXÍ!
      UN PETONÀS!!!! :)
      Marta

      Elimina
    2. Aix!!!!!!!! Moltes gràcies, Marta, el teu bloc està genial.
      Per cert, EN FLAMES és genialísim i el tercer és el més fluixet, jo tenia por de llegir-lo pel simple fet que m'arruïnes el triangle entre el Peeta i el Gale, i la Katniss. Jo prefereixo al Gale. I tu? ;)

      Per cert, estaria bé que al blog hi posesis una pàgina per contactar amb tu. Et deixo el meu email per si vols comentar els llibres, que m'encanta estar en contacte amb lectors com tu <3<3: viajeradelibros@gmail.com

      UN PETÓ!!!!
      ÍLIA!

      Elimina
  2. Hola Marta,

    Acabo de descobrir el teu blog i està molt bé. Només una cosa. CITA és quan les persones fixen dia i hora per trobar-se. CITACIÓ són aquelles frases cèlebres o fragments de llibre que ens agrada recordar.

    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta,
      Moltes gràcies per fer-me saber aquesta observació! Ho tindré en compte la següent vegada! M'he deixat portar pel que diu tothom.
      Gràcies pel teu comentari sobre el blog!

      Marta.

      Elimina