AMICS I AMIGUES A LA XARXA!

3:54 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Bé, he creat aquista secció al blog perquè pogueu veure altres blogs i booktubers catalans. Sí, no estic sola! Aquí podreu veure més persones que comparteixen el seu amor per la lectura en els seus petits racons a internet.

N'aniré afegint a mesura que els vagi descobrint! :)

Nessie i Aby: Aquestes dues noies van començar creant el blog El mon en un mot ques més endavant les va portar a crear el seu canal de Youtube. A partir d'aquí, també les pots trobar en llengüa castellana, i a twitter. Les dues son super divertides i no et pots aborrir ni estant amb elles en persona, ni llegint el seu blog. Per tant, aneu a fer-hi una ullada!

                         


Bernat: El Bernat és un blogger de llibres català, on comparteix les seves ressenyes, troballes, seccions etc. en el seu blog Perduts entre Llibres però, també ha creat el seu canal de Youtube on penja video-ressenyes! A part d'això, ressenya molts autors espanyols i catalans i n'ha conegut a molts! El Bernat és un noi molt simpàtic que em cau genial i crec que a vosaltres també us cauria genial, per tant aneu a mirar el seu blog i els seus videos!
0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...