DIRECTORA DE L'EDITORIAL ESTRELLA POLAR (Geronimo Stilton) EXPLICA PERQUÈ HAN RETIRAT LA ROSA I LA SENYERA EN LA VERSIÓ CASTELLANA DEL LLIBRE: GS El llibre i la Rosa.

6:00 Marta 0 Comments

ATENCIÓ! Tenim dues notícies, una de bona i una de no tan bona. La bona és que demà surt a la venda el nou llibre de Geronimo Stilton: El llibre i la Rosa. Un llibre que explica a tot el mon la tradició de Catalunya: Sant Jordi. Bé doncs, resulta que l'editora d' Estrella Polar, l'editorial de GS ha tingut una petita entrevista a El Món RAC-1 explicant que l'editorial castellana ha tret la senyera de la portada i "La Rosa" del títol. Aquí només en surt un petit tros de l'entrevista que he trobat al diari E-Notícies. Aveure què en penseu:


ARTICLE E-NOTÍCIES, AVUI, APARTAT CULTURA:
La directora editorial d’Estrella Polar, Patrizia Campana, ha confirmat que en la nova aventura de Geronimo Stilton “els editors castellans van retirar la referència a la rosa i la senyera a l’edició en castellà”. La nova aventura de Geronimo Stilton canvia el títol El llibre i la rosa, en català, per El día del libro, en castellà.

En una entrevista a El món a Rac-1, ha apuntat que "els editors castellans van retirar la referència de ‘la rosa’ al títol en castellà per fer més referència a la Fira del Llibre de Madrid i fer-ho una mica menys d’aquí. La senyera també l’han retirada”.

Campana ha dit que “de moment el llibre només es ven a Catalunya”, però ha afegit que "aquest llibre està fet i parit per nosaltres, però suposem que es vendrà a tot el món”.

D'altra banda, ha explicat que "la idea va ser nostra. Vam proposar una aventura que passés a Catalunya i el dia de Sant Jordi, el dia del llibre”. “El llibre està basat en una tradició nostra. És una història molt maca, una aventura de Geronimo Stilton que pot ser llegida a tot el món. No és un fullet turístic”, ha dit.

Aquesta nova aventura sortirà demà a la venda i la directora editorial ha remarcat que “Stilton és un fenomen bastant impressionant a tot el món. El segon país on ven més és Espanya i també a Catalunya”.



Us deixo l'enllaç a l'article per si hi voleu fer un cop d'ull i també us deixo l'enllaç a a seva pàgina web per si en voleu saber més info: 
http://cultura.e-noticies.cat/retiren-la-senyera-de-ledicio-en-castella-dun-llibre-infantil-61242.html


http://www.geronimostilton.com/portal/ES/ct/home/




0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...