5 DIES!

13:42 Marta 0 Comments

 Hola a tothom! Avui falten 5 dies per a l'aniversari del blog, i la primera activitat consisteix en el següent:




Espero que us agradi aquesta primera activitat! FINS DEMÀ!! :)

0 comentaris:

ESTEM DE CELEBRACIÓ!

11:38 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Avui us penjo una notícia molt especial per al blog, per a mi i espero que per a vosaltres! EL 3 DE DESEMBRE... EL BLOG... FA... UN ANY!!!!! I per a celebrar aquesta festa TAAAAN especial, el blog tindrà tota una setmana plena d'activitats que conclourà amb el programa especial que faré en honor a aquesta celebració tan important! FINS ALESHORES! ENTREU CADA DIA PER A MIRAR LES ACTIVITATS!!!



0 comentaris:

NOU PROGRAMA, ET TOCA MALVA LLUNA!

10:39 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Bona tarda! Avui us anuncio una cosa molt especial, i és: NOU PROGRAMA!!! Espero que us agradi molt perquè és el primer de la segona temporada i té uns quants canvis que crec que us agradaran molt i que el fan més interessant! També us he de dir, que igual que el de Halloween, els programes d'ara en endavant seran en HD! Si trieu la qualitat poseu la més alta, i ho podreu veure!!! Bé, espero que us agradi (jo estic molt emocionada) i fins al següent!


0 comentaris:

COLLAGES:

2:09 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Avui, penjaré un nou programa així qeu mantingueu-vos conectats! Però el que us volia dir és que si aneu a l'apartat de concursos veureu els collages que vaig rebent! Recordeu que ja no en podreu enviar més a partir del 24 de Novembre!! Recordeu també que les fotos s'aniràn penjant a l'Instagram! Fins a la pròxima!

0 comentaris:

NOU PROGRAMA!!!

10:55 Marta 2 Comments

Hola a tothom! Avui tinc una molt bona notícia perquè ja he aconseguit acabar d'editar i de penjar el meu programa especial Halloween! I a més, n'hi han 3 en progrés!!!! Espero poder-los penjar ben aviat! Fins a la següent, no us oblideu del concurs, que les fotos es van penjant a l'Instagram, i que ja n'he rebut uns quants! I que passeu una TERRORÍFICA estona!!! ;)


2 comentaris:

BOOK MAGAZINE:

3:18 Marta 0 Comments

Hola, bona tarda! Avui us volia explicar allò que vaig posar a la info. del concurs: LA BOOK MAGAZINE! És un nou apartat que vull afegir i que sortirà cada mes publicat a la seva casella de Book Magazine. És una revista que parla de les novetats dels llibres, i bàsicament, un llistat dels llibres que estan més de moda, o els més coneguts en un llistat per els seus gèneres literaris. Espero que us agradi, ja que en ella també sortiran les novetats del blog! D'aquí poc sortirà la primera! Fins a la següent! Per cert, us recordo el concurs, #NOUCONCURS que ja començo a rebre collages que d'aquí molt poc veureu! QUANTES NOVETATS! Vinga, a fotografiar! Fins a la següent!!!

0 comentaris:

INFO. CONCURS:

1:51 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Aquí teniu una petita info. que no vaig posar en el post anterior:


0 comentaris:

NOU CONCURS!!!!

22:50 Marta 0 Comments

Hola a tothom! Ja sé que tots estem tristos perquè Halloween ens ha deixat, però hem de dir adéu i fins l'any que bé! I per començar a abandonar la tardor també, us proposo aquest nou concurs: FES EL TEU COLLAGE DE FOTOS DE TARDOR! Heu de fer un collage amb les vostres obres mestres de tardor que volgueu domar a conèixer! Us deixo aquesta web perquè si no teniu algun altre programa d'edició de fotos podeu participar igualment!                    http://www.photovisi.com/   
M'ho podeu enviar a: recomanacionsdellibres@gmail.com              
I si voleu una mica d'inspiració, aquí us deixo un collage que he fet jo, molt senzillet:




0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...