CONTES DE FADES:

1:16 Marta 0 Comments

Hola a tots! Avui us deixo unes recomanacions per a les més lectores i petitones de la casa! 10 propostes de contes de fades, combinant anglès i català! Per abans d'anar a dormir o per passar l'estona!



See Inside Fairyland


Felicity Wishes
Friendship Guide 

Rainbow Magic
Amy the Amethyst Fairy / Destiny the Pop Star Fairy / Juliet the Valentine Fairy
Contes de Fades
Un llibre per anar a dormir 


Dolça Picarol
Les amigues de l'escola de fades





0 comentaris:

AMOR EN LA LECTURA 2:

13:01 Marta 2 Comments

Hola lectors/es! Aquí us deixo el complet del dia de Sant Valentí: AMOR EN LA LECTURA! Espero que us agradi!

2 comentaris:

AMOR EN LA LECTURA!

10:53 Marta 0 Comments

AL BLOG S'HI RESPIRA UN AMBIENT MOLT AMORÓS, I ÉS QUE S'ACOSTA SANT VALENTÍ! I el blog ho celebrarà amb un programa especial, activitats i moltes cites amorooooses! No us ho perdeu el dia 14 de febrer: AMOR EN LA LECTURA! <3 <3
DEMÀ ÉS SANT VALENTÍ! I perdoneu que no hagi posat això abans però h estat malalta i no hi he pensat ni he tingut temps, però ara us deixo el tràiler del que passarà demà1 BON DIA DE SANT VALENTÍ!

0 comentaris:

RECOMANACIONS NEGROTES:

1:36 Marta 0 Comments

Hola a tots! En aquest intensiu que us vaig dir que fariem de submergió negrota en aquests dos dies, i aquí us deixo les recomanacions negrotes de les quals us volia informar:


 Emily the Strange
Els dies perduts











 Agatha Christie  
Los diez negritos
   










La Pandilla de Sherlok Holmes
 L'Assassinat del Professor de Música 
Tina Superburixa
Detectiu

0 comentaris:

LA NOVEL·LA NEGRA FA UNA PARADA PEL BLOG:

4:37 Marta 0 Comments

Hola a tots! Suposo que abans d'ahir vau veure el tràiler de Novel·la Negra, i és en aquest post que us en informo millor. Veureu, hi han moltes celebracions literàries al llarg de l'any, com la setmana de la poesia, el dia internacional de la lectura infantil i juvenil, i aquí a Barcelona, es fa una cosa que n'hi diem BCNegra. I jo, ja que és una celebració literària, havia de fer alguna cosa pel blog! I serà el següent: durant dos dies, el blog estarà "negratitzat" amb cites de novel·la negra, us passaré informació de la web i de les activitats que fan els de BCNegra, recomanacions de llibres i un programa especial! Així que durant els dies 6 i 7 de febrer al blog li espera una ventada negrota! Fins aleshores amb un intensiu de novel·la negra! :)

Web de BCNegra per si voleu mes info.

0 comentaris:

UNA REVOLADA NEGRA ARRIBA AL BLOG:

11:57 Marta 0 Comments

Hola a tots! Aquí us deixo el tràiler per anunciar l'arribada de la Novel•la Negra al blog! Mes info demà, ara, us deixo amb el tràiler: TRÀILER



0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...