LA NIT DE SANT JOAN:

8:14 Marta 0 Comments

Hola lectors/es! Bé, com tots sabeu aquesta és la famosa i esperada: NIT DE SANT JOAN! I el blog volia fer un record i celecbració en honor d'aquesta nit de sorolls, llums i colors!
També vull aprofitar per dir-vos que el blog ha estat desconnectat per un temps ja que porto moltes setmanes preparant els exàmens trimestrals de l'escola i és per això que no he tingut temps de dir quasi res. Per això, amb aquesta nit sorollosa i divertida, el blog anuncia el seu retorn, i veureu un estiu molt actiu i una tornada a la vida laborable molt intensa!
I un cop dit això, us explico el que tinc pensat fer aquesta nit! Veureu, faré un mix entre les xarxes socials en el que aniré penjant poemes de Sant Joan amb fotos d'aquesta nit! I trobo que una manera de fer-la més interactiva seria si vosaltres també envieu fotos de la vostra revetlla tant a Facebook com a Twitter com a Instagram! Així que ja veieu quina nit ens espera! A disfrutar-la i ens veiem a Facebook, Twitter i Instagram explicant a través de poemes aquesta fabulosa nit! :D
#revetlla #nitdestjoan

Fotografia de Laura Borràs.

0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...