33 CLÀSSICS DE LA LITERATURA JUVENIL ARA A CASA I A L'ESCOLA!

8:26 Marta 1 Comments

Hola lector/es de la web! Avui us porto uan notícia de la qual potser ja haureu sentit a parlar perquè ha sortit a la tele i si sou membres o lectors del diari ARA estareu familiaritzats amb aquesta entrega, però en qualsevol cas jo us la dic igualment!
p

En què consisteix aquesta iniciativa?
Doncs que podeu comprar tota la col·lecció d'inoblidables clàssics de la literatura juvenil o si no els voleu tots o n'hi ha uns quants en especial que us fan il·lusió els podeu anar aconseguint cada diumenge i així fer tota la col·lecció sencera! Així de simple!

33 clàssics juvenils que podeu llegir ara a casa i a la vostra escola! Perquè per cada col·lecció que es compri en podeu regalar una altra a la vostra escola, institut, biblioteca o qualsevol altre centre que trieu!
Voleu tenir aquests clàssics? Doncs aquestes són les condicions:

  • Comenteu als vostres pares que voleu aquesta col·lecció i convenceu-los: si és per fomentar la lectura no us podran dir que no!
  • Expliqueu de què va aquesta iniciativa que fa el diari ARA ensenyant-los el video de presentació o l'anunci de televisió o anant a la web per informar-los de tot.
  • Si els vostres pares estàn d'acord, comenteu a la vostra escola, biblioteca, institut o centre ón volgueu regalar la col·lecció si estàn d'acord i l'acceptin.
  • Un cop la tingueu dieu al diari a quin centre voleu regalar l'altre col·lecció.
  • I FET!
I en el cas que voleu anar fent la col·lecció al vostre ritme i només tenir alguns dels llibres:

  • Cada diumenge comprar l'ARA i els dos volums que vénen amb el diari!
  • I FET!
És així de simple i d'aquesta manera podeu compartir la lectura d'uns clàssics juvenils amb la vostra escola, biblioteca...!

I si en voleu un petit tast, aquí teniu alguns autors, periodistes i actors recitant petits fragments d'aquesta gran col·lecció!

Bé, això és tot per avui, ens veiem en el proper post! Bon cap de setmana!

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...