Book-tag de l'estiu!

14:41 Marta 0 Comments

Hooola a tothom!! Bé, avui com havia promès us penjo la nova col·laboració d'Amics i Amigues a la Xarxa! Aquest cop col·laboro amb l'Halena del blog Grandes Historias i ens hem decidit per fer una nova book-tag. Quan l'altre dia érem a la trobada de bloggers del QL, estàvem parlant de què fariem per aquesta col·laboració, i tenint en compte el temps que feia, finalment havíem acabat l'escola, i bàsicament era estiu... vam crear la BOOK-TAG DE L'ESTIU!
Consisteix en una sèrie d'elements estiuencs que hem relacionat amb característiques que havia de complir un llibre que nosaltres escollíssim, i com ja sabeu, jo aquí penjaré les respostes de la Halena i ella al seu blog penjarà les meves! A veure què us semblen!! Us deixo el seu link a continuació perquè l'hi pogueu fer un cop d'ull: http://lasgrandeshistoriasdehalena.blogspot.com.es

I sense més, li cedeixo el blog a la Halena!
----------------
¡Hola petitons!
Jo sóc l'Halena del blog Grandes Historias i bé... Avui sóc l'encarregada de "segrestar" el blog de la Marta. Jo crec que no passarà res si és només una estoneta no? 
Bé, i avui, dia 25 de juny toca.... TXANTXANTXAAN.
El Book-Tag de l'estiu!
Consisteix en una sèrie de preguntes que ens vam inventar la Marta i jo a la Trobada de lectors del dia 20, ja sabeu, per demostrar les ganes i el molt que ens agraden les vacances :)
En marxa!
Primera pregunta, PISCINETA. Uuuff, a mi m'encanta tumbar-me al costat de la piscina i banyar-m'hi. I a vosaltres? 
Per aquesta pregunta, he escollit el llinbre Amy y Roger, de Morgan Matson publicat per Plataforma Neo. Un llibre refrescant i ideal per les tardes d'estiu a la vora de l'aigua. Una història interessant i divertida que relata el detour, el viatge d'en Roger i l'Amy pels Estats Units..Això si , us recomano que tingueu un mòbil o ordinador a mà, perquè no us en podreu estar de buscar fotos o informació dels llocs per on van passant o d'escoltar les playlists que tenen els protagonistes quan són al cotxe.Segoona pregunta, PLATJA. Jo, si us sóc sincera, sóc més de platja que de piscina, tot i que a vegades no ho tinc gaire clar quan hi ha molta sorra pel mig. Ja m'enteneu. Per a aquesta pregunta, he escollit el llibre Et donaria el sol, de Jandy Nelson, publicat per Fanbooks. Un llibre perfecte per llegir a l'mbra d'un para-sol amb una beguda freda al costat. L'història de dos germans, en Noah i la Jude, que t'atraparà des de la primera pàgina i que et farà riure i plorar a la vegada. Jo només dic que és un dels meus llibres preferits. Aquí ho deixo.I per la tercera pregunta... Un GELAT. Mmmm, jo no em puc estar de menjar-n'hi de tant en quan, sobretot d'aquells de tres boles. Xocolata, cheescake i fruits del bosc la millor combinació. Ja m'està entrant la gana :D 
Per a la tercera pregunta, he escollit el llibre Eleanor and Park, de Rainbow Rowell i publicat per Alfaguara. Una barreja de sabors, tant dolços com amargs, i d'emocions, amb l'història de L'Eleanor, una nouvinguda una mica diferent a l'institut i en Park, un noi mig asiàtic que ens sorprendrà. Una parella que donarà molt per parlar. I en la pregunta a la quarta posició, ens trobem amb el SOL SOLET. Ja sabeu, aquell responsable de que ens fiquem com "conguitos" i passem el caloret, que en aquest cas no és faller, sinó estiuenc. Dins de la categoria de llibres que m'han fet riure molt, vull destacar Un final para Rachel, de Jesse Andrews i publicat per Nube de Tinta. No sabeu la quantitat de vegades que he rigut pels descosits amb les paraules i reflexions d'un dels protagonistes, en Greg. Una historia que com he dit abans, us farà riure un munt però que a la vegada us farà pensar i plorar com una magdalena. Va ?Què feu aquí parats davant de la pantalla? Correu a buscar Un final para Rachel!!!I per l'última pregunta... ULLERES DE SOL. Però no unes cutrones, sinó unes guayonguis d'aquelles que molen un munt, com l'Eadlyn, la protgonista de La Heredera, de la Kiera Cass publicat per Roca Editorial. No sabeu lo badass i diva que arriba a ser aquesta noia. I es que a sobre s'ho té cregut! Això la fa encara més interessant i una mica insoportable, cosa que m'agrada. La Heredera és el quart llibre de la saga de la Selección. No us la podeu perdre, de veritat que us recomano la Selección.

Bé, i fins aquí la meva part del Book-Tag! Jo he de marxar, però us convido a que veieu les respostes de la Marta, que seràn penjades al meu blog Grandes Historias.

Un petonet i a reveure!

Moltes gràcies Halena! Espero que tornem a col·laborar en el futur! I als que encara esteu llegint, us desitjo un molt bon estiu i que LLEGIU MOLT! Jajajaj, era bastant evident que ho anava a dir ;)Fins al següent post!

0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...