Adéu 2015

2:11 Marta 1 Comments

Com? Ja s'ha acabat el 2015? Però si fa una setmana estava penjant el meu primer video explicant el TBR Jar Challenge...

Si, ja ha passat un altre any just per davant dels nostres ulls FIUUUU. Com? No ho sé, a mi també em sembla increïble! Però per no oblidar aquest 2015 TANT genial he fet un video recordant tots els bons moments que acompanyen aquest any (i en són molts) en l'àmbit lector. Òbviament que hem fet moltes coses en l'àmbit personal però jo estic aquí per recordar tot allò que hem fet aquest any 2015 relacionat amb el blog/canal/llibres. I hem fet:


Després d'haver viscut un any tant intens i en el que han passat tantes coses, és com... i ara què? Es pot millorar? Però me n'he adonat que no es tracta de millorar, les coses venen soles, amb esforç i perseverança esclar, però no hem d'intentar superar-nos, hem d'intentar viure experiències noves, llegir molt, cantar més de 1000 cançons, anar a la platja cada dia de l'estiu, fer un ninot de neu, embolicar-se amb una manta davant d'una llar de foc, enviar una carta, trucar a algú que fa molt de temps que no veus, estar tot un dia sense fer servir l'ordinador, V I U R E.

I aquest és el meu propòsit per aquest 2016. Fer tot això. I és el que hauríeu d'intentar vosaltres també. A viure (envoltats de llibres) la vida!

Moltes abraçades i MOLT BON 2016!

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...