COM PUC TROBAR UNA CITA?

0:25 Marta 5 Comments

Hola a tothom! Avui us deixo el primer tutorial de Recomanacions de Llibres, que espero que us sigui Ăștil i us serveixi per a moments necessitats! En aquest tutorial de com trobar una cita us dic tambĂ© on se solen veure, i quĂš Ă©s una cita per a aquells que no ho sabeu.
Espero que us agradi aquest tutorial i que si teniu dubtes o voleu que faci mĂ©s tutorials amb coses relacionades amb llibres que voleu aprendre a fer, m'envieu un correu! Ah! Per cert, ja ho poso al començament del vĂ­deo, i a la descripciĂł de sota, perĂČ us vull remarcar, que no deixeu de mirar el vĂ­deo a la que veieu que falta un accent, perĂČ el que passa, Ă©s que edito els meus vĂ­deos amb un programa anglĂšs i NO EM PERMET POSAR ACCENTS, em sap greu per la vostra vista ;) perĂČ tot i aixĂ­ vull que sapigueu que no sĂłc una inculta que no sap posar els accents, Ă©s el programa que no em deixa :( BĂ©, dit aixĂČ, espero que us agradi molt el vĂ­deo, que us sigui Ăștil i res, ens veiem al segĂŒent!!!


5 comentaris:

  1. Hola, Marta!
    SĂłc l'Ídia i m'encanta el teu BLOG!!! Sobretot aquest tutorial, m'ha agradat molt i ELS JOCS DE LA FAM sĂłn genials! Espero que poguis recomanar-los aviat i la millor part Ă©s la segona, EN FLAMES.

    Jo tinc un blog on faig ressenyes de llibres en catalĂ  i en castellĂ , podries pasar-te, comentar i seguir-me? Jo ja sĂłc membre del teu blog ;))

    viatgeradellibresviajera.blogspot.com.es

    ¡UN PETONÀS!

    ÍDIA

    ResponElimina
    Respostes
    1. ídia! Moltíssimes gràcies per compartir la teva opinió tan positiva! Em fa molt feliç que hi hagi gent així i a la que li agradi la lectura tant com a tu!
      Ara començaré el llibre EN FLAMES i estic segura que serà genial! Tot i que he de dir que és difícil de superar un llibre com aquest! I el programa el veuràs d'aquí poc junt a altres llibres juvenils, i un individual JOCS DE LA FAM quan m'hagi llegit la trilogia sencera.
      Ja he passat pel teu blog i m'he quedat encantada! M'he enamorat de la teva feina i estic encantada que hi hagi gent que també vol fomentar la lectura! Ja m'he fet membre i m'ho faré amb tots els comptes que tinc!
      Moltes gràcies pel teu comentari! SEGUEIX AIXÍ!
      UN PETONÀS!!!! :)
      Marta

      Elimina
    2. Aix!!!!!!!! Moltes grĂ cies, Marta, el teu bloc estĂ  genial.
      Per cert, EN FLAMES és genialísim i el tercer és el més fluixet, jo tenia por de llegir-lo pel simple fet que m'arruïnes el triangle entre el Peeta i el Gale, i la Katniss. Jo prefereixo al Gale. I tu? ;)

      Per cert, estaria bé que al blog hi posesis una pàgina per contactar amb tu. Et deixo el meu email per si vols comentar els llibres, que m'encanta estar en contacte amb lectors com tu <3<3: viajeradelibros@gmail.com

      UN PETÓ!!!!
      ÍLIA!

      Elimina
  2. Hola Marta,

    Acabo de descobrir el teu blog i estĂ  molt bĂ©. NomĂ©s una cosa. CITA Ă©s quan les persones fixen dia i hora per trobar-se. CITACIÓ sĂłn aquelles frases cĂšlebres o fragments de llibre que ens agrada recordar.

    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta,
      Moltes grĂ cies per fer-me saber aquesta observaciĂł! Ho tindrĂ© en compte la segĂŒent vegada! M'he deixat portar pel que diu tothom.
      GrĂ cies pel teu comentari sobre el blog!

      Marta.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...