RECOMANACIONS DE HALLOWEEN!

1:31 Marta 6 Comments

Hola a tothom! Com va anar Halloween ahir? Va ser una nit genial!!! Bé, el video d'avui son RECOMANACIONS DE HALLOWEEN! És a dir, llibres que podeu llegir durant aquesta època de l'any que jo recomano! Alguns m'han fet por, d'altres son de bruixes, altres son de misteris... Però com que recomano fins a 9 llibres, he pensat que potser alguns de vosaltres només volíeu veure una de les recomanacions o així, per tant, abans de començar us he fet un petit índex on podeu escollir quin dels llibres voleu veure'n la ressenya. Però si us voleu deixar portar i recomanar per mi, mireu-ho tot!
Espero que ahir fos una nit genial i ens veiem en el següent post!

6 comentaris:

  1. El connector no és compatible amb Android! QUIN GREU!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sap greu! Potser des de YouTube sí que el pots veure bé! :)

      Elimina
  2. Marta! No em coneixes, però només començar els teus videos ja me n'he adonat de que ets una gran lectora, i una comentarista escepcional. Estic molt contenta de poder veure una noia catalana recomanant llibres, perque llegir es la meva passió. Em quedo amb Kate y sus hermanas y amb el segon de CONTES DE BRUIXES. Molts petons des de Terrassa i continua així!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies! Comentaris així em treuen un somriure! Me n'alegro que t'hagi agradat i espero que et continuïn agradant les coses que penjo! :)

      Elimina
  3. Marta m'ha agradat la teva película i també m'han agradat molt els teus llibres
    i ho has explicat molt bé i segueix aixi perquè és molt espectacular m'has sorprès,
    antrare més a la teva web i tindràs molts fans. La meva opinió és
    tot això, molt bé MARTA segueix aixi, quan posis una altra cosa que sigui molt
    interesant adeu Marta adéu sóc el BABACAR.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé! Espero que et pugui continuar agradant el meu contingut, ara per Nadal estaré molt més activa ja que he acabat els exàmens i tinc moltes ganes de tornar! :D

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...