BOOKMAS IS HERE!!!!

11:40 Marta 0 Comments

Hoooola!!! Si, sé que he estat desapareguda en combat durant un mes o així, perdoneu, però he tingut EXÀMENS i no he fet res més que estudiar, no vaig ni poder anar al BLACK FRIDAY! ;) Bé, el que us vull dir en aquesta entrada és que aquest any, al blog es repetirà BOOKMAS! L'esdeveniment literari online del Nadal!
Bookmas va estar pensat com un esdeveniment de 10 dies, i cada dia podíeu veure dues recomanacions (una infantil i una juvenil) si entraveu al blog. Però aquest any he decidit canviar-ho una mica. Bookmas no té normes, és a dir, és com si fos un Nadal de veritat, per tant és només una època, però si que els meus videos seràn festius, videos especials de Nadal, Clips especials i altres coses que tinc pensades... Per tant, bookmas és una època per disfrutar (de la lectura)! Espero que a vosaltres us agradi celebrar-ho i que ho poguem disfrutar junts!
Si em voleu fer arribar alguna cosa, feu servir el hashtag #BOOKMAS i així ho podré trobar, o si us sentiu inspirats per fer les vostres pròpies ressenyes, fent servir el #BOOKMAS les podreu fer arribar a la gent i jo els hi faré un RT i un Favorit per fomentar-les! En general, espero que disfruteu d'aquest BOOKMAS 2014 i que us animeu a participar-hi, jo estaré encantada :D
Ens veiem en el següent post!

#BOOKMASISHERE #ALLYOUNEEDISABOOK #HAPPYBOOKMAS ;)


0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...