Whislist de Nadal 2014!

12:05 Marta 0 Comments

Bona nit lectors! Sembla impossible però ja estem a dia 24!!! La nit abans de NADAL!!! He de dir que el Nadal és la meva època preferida (just seguida per Halloween) però l'amor de família, amics i pau em fa voler estar tot l'any desitjant que sigui Nadal i ara per fi està aquí! No m'ho crec.
Bé, després d'un dia de compres intenses, un dinar familiar i arribar tard a casa amb ganes de asseure'm al sofà i veure una peli nadalenca, us porto un post relaxat i tranquil, que és: LA MEVA WISH LIST DE NADAL 2014.

Aquest Nadal m'he hagut de limitar amb els meus llibres ja que estic una mica desbordada amb totes les lectures que encara he de llegir, però tot i així espero que en caigui algun! ;)

1. Let it snow - John Green
Primer llibre que m'interessa de l'autor que ha causat fenòmen aquest any. Com veureu amb les meves altres peticions de lectures nadalenques, em ve molt de gust llegir llibres que passen en aquesta època i que tenen a veure amb Nadal, i suposo que ha estat això el motiu pel qual m'ha vingut de gust llegir-lo.
Let it snow és una recopilació de 3 històries diferents que passen en l'època de Nadal. M'agraden molt aquest tipus de pel·lícules, veure històries totalment diferents però connectades per alguna cosa, i espero que el llibre no em faci canviar aquesta opinió ;)


2. My true love gave to me
Aquest llibre el vaig trobar en un video d'una booktuber l'altre dia i només per la portada ja em va cridar l'atenció i li vaig fer una captura per recordar el títol. Després el vaig veure en dues recomanacions més i vaig pensar "ha de ser meu". Torna a ser el mateix que Let it snow, és a dir, explica unes històries nadalenques, però tot i així tinc moltes ganes de llegir-lo. Aquest llibre ha estat escrit per una sèrie d'escriptors diferents i editat per Stephanie Perkins.
                                 

3. Star Cursed - Jessica Spotswood
Crec que ja ha quedat BASTANT clar que aquest llibre HA DE SER MEU AQUEST NADAL PERQUÈ SI NO EXPLOTARÉ.
Star Cursed és el tercer llibre de la trilogia de Kate y sus hermanas que fa mesos que espero!!! *dits creuats que demà el pugui llegir*

Sé que son poquets llibres, però com he dit abans m'he de controlar que estic una mica desbordada i ja no tinc lloc on posar els nous. A veure si algun d'aquests llibres us ha servit d'inspiració per a vosaltres! Ens veiem en el següent post!!! 

Bon Nadal i Bones festes!

0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...