Bon 2015 a tothom!

2:09 Marta 3 Comments

Bon dia lectors! No m'ho puc creure, ja sóm a 2015!!! Sembla que el 2014 hagi passat volant... Buff, encara recordo el meu post dels 10 millors llibres del 2013... i ara ja sóm a 2015! Bé, us volia desitjar un bon any a tothom, que disfruteu d'aquest 2015 i que continueu llegint!!! ;)
Ahir vaig penjar dos videos, el TBR JAR CHALLENGE i el RESUM 2014 | PROPÒSTIS 2015. I com que sé que era un dia complicat i ningú estava mirant YouTube, us els penjo aquí.
Aquest video és el TBR JAR CHALLENGE, un respte lector que em proposo per aquest 2015. Si voleu saber de què va, feu click a video!

I aquest video és el resum de l'any 2014 amb el blog, tot el que m'ha passat etc... i els propòstis per a aquest 2015! Si en voleu saber més, cliqueu!

Bé lectors, crec que ja ho he dit tot en aquest últim video, però moltes gràcies per donar-me suport, fer-me saber que sou aquí i per LLEGIR LLIBRES! :D Ens veiem en el següent post! 

Adéu!! 

3 comentaris:

  1. Hola Marta!
    Sóc la Farners i tinc deu anys i un bloc sobre llibres. Fa poquet que he començat però m'ho passo molt bé. Segueixo el teu bloc i canal de youtube i m'agrada molt com xerres i xerres i xerres... hahaha
    Si vols entrar al meu i veure què estic llegint, aquí tens l'enllaç:
    http://tincunllibrealcap.blogspot.com.es/
    Desitjo que tinguis un feliç 2015 i que compleixis tots els teus reptes!
    Fins aviat,
    Farners

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Farners!
      Que bé que t'agradi el blog i els videos de Youtube! Jajaja, si que xerro bastant ;)
      Ja he mirat el teu blog i me n'he fet subscriptora perquè m'agrada molt! Continua així que el món necessita més lectors joves!!!
      Fins aviat i bona lectura!
      Marta.

      Elimina
  2. Marta! Sóc l'Aria!
    Et volia demanar un petit favor! Ho podríem comentar per rpivat... enviem un correu a angelstofly@gmail.com tracte sobre un reportatge que estic fent a classe sobre la no lectura als adolescents i com fer que s'hi enganxi i m'aniria de perles un testimoni com tu! Enviem un correu i ho comentem : )

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...