Concurs lector 2015!

0:32 Marta 32 Comments

Hola lectors/es! Com va tot? Com han anat les festes?? Espero que molt bé! Mireu, aquest any volia acabar amb un regalet especial ja que el 2015 ha estat un any increïble i que mai oblidaré. M'han passat moltes coses genials, el blog ha tingut molt de reconeixement, i crec que és una gran manera d'acabar aquest any tant esplèndid que hem tingut.


He decidit fer un concurs! Col·laborant amb les editorials Barcanova, Edicions 1984, Fanbooks, Destino i Estrella Polar us puc regalar 7 llibres!!! Són 7 dels meus llibres preferits d'aquest any que crec que tots us hauríeu de llegir, i 2 de vosaltres ho podran fer! Els 7 llibres seran dividits en 2 lots, per tant hi haurà 2 guanyadors!!

El concurs és des del 31 de Desembre fins al 8 de Gener. Les bases són suuuper senzilles, simplement heu de seguir tots els passos que us diu el gadget d'aquí sota. Per cada cosa que feu tindreu uns punts diferents, en total són 10 tasques, si les feu totes teniu moltes més possibilitats de guanyar que no pas si en feu solament 1. I les dues úniques que són obligatòries són estar subscrit al blog i al canal de YouTube, ja que aquest és un concurs per als lectors i seguidors dels videos i del blog!





a Rafflecopter giveaway

Espero que ho disfruteu i si us ha agradat feu-m'ho saber als comentaris per veure si en podem fer més!
Que tingueu un molt bon final d'any i que el 2016 sigui igual (o millor) que el 2015!!

32 comentaris:

  1. No recordo gaire bé com vaig conèixer el blog, però crec que va ser gràcies a que seguia el blog de l'Aria i en una de les vostres col·laboracions vaig arribar fins aquí :)

    ResponElimina
  2. Per cert, la meva lectura preferida d'aquest any ha estat Croquetas y wasaps (gairebé com si no ho sabessis, eh?)

    ResponElimina
  3. ¡Hey!
    M'apunto perque *0*
    La meva lectura preferida de l'any ha sigut....La segona part de CDS els orígens, sip.
    Gràcies pel sorteig :)

    ResponElimina
  4. Hola! Participo! :)

    La millor lectura d'aquest any ha sigut A dos centímetros de ti, que s'ha convertit een el meu llibre preferit *-*
    El teu blog el vaig conèixer fa ja uns 2 o 3 anys, quan la meva mare el va trobar (això si que no se a on) i m'ho va passar. Des d'aquell dia que m'encanta llegir i, fins i tot, tinc un blog!

    A veure si hi ha sort! Petonets

    ResponElimina
  5. Holaa Marta ;)

    Participo en aquest concurs tan genial que ens has preparat! La meva lectura preferida d'aquest any ha estat The Selection. Portava molt de temps volent llegir aquesta saga i per fi em vaig fer amb un boxset :) Em va agradar molt perquè la temàtica de princesses i vestits m'encanta. El teu blog el vaig descobrir gràcies a la teva aparició a Tv3 ;)) Portava uns quants mesos veient videos de booktube espanyols i americans, així que descobrir-ne catalans em va fer molta il•lusió.
    Et desitjo un bon any 2016 i espero tenir sort en el sorteig ;))

    ResponElimina
  6. Hola!

    Vaig coneixer el blog amb la colaboració amb la Clar's4 de Shining like a book amb el booktag de les portades elementals
    I la millor lectura ha estat Totes les fades del regne!

    Aviam si toca;)
    Petons!

    ResponElimina
  7. Hola!

    Vaig conèixer el blog gràcies al canal de YouTube. Al canal hi vaig arribar buscant ressenyes de Divergent, i vaig trobar el teu clip de lectura. De això deu fer un any més o menys.
    Espero que segueixis creixent guapa!

    ResponElimina
  8. Aquest any he llegit bastants llibres, cap m'ha marcat especialment, però n'hi ha hagut un que, encara que fos lectura obligatòria de l'institut, em va agradar molt. Es diu "L'esclau del Mercadal" de Dolors Garcia i Cornellà.
    Moltes gràcies per aquest sorteig!
    Un petó! :*

    ResponElimina
  9. Hola Marta! Ja estic seguin el bloc y el canal, però tinc problemes per localitzar les tasques. Em podries dir que he de fer per poder seguir? Gràcies!!

    ResponElimina
  10. La lectura que més m'agradat ha estat qualsevol dels llibres de la Colleen Hoover perque es capas d'agafar els meus sentients, fer-los boleta i llençar-los a la paperera amb les seves magiques paraules.

    ResponElimina
  11. vaig coneixer el blog a traves del canal de Youtube, que em va encantar des d'un primer moment. Com transmets la teva pasio pels llibres , les bones recomanacions que fas. T'he d'agrair que parlesis sobre Kate y sus hermanas perquè em va encantar.

    ResponElimina
  12. Hola Marta!! Vaig descobrir el teu canal de youtube a través de la nostra professora de català, i la veritat es que m'encanta la teva forma de ser i el teu entusiasme pels llibres que llegeixes! M'agrada molt la idea del concurs, i òbiament hi participaré, tot i que "Xènia tens un Whatsap" ja l'he llegit :). El llibre que més m'ha agradat dels que he llegit aquest any és "No miris enrere" de Jennifer L. Armentrout. És un thriller que t'atrapa des del principi, és adictiu, i té una trama intrigant. T'el recomano!!

    ResponElimina
  13. Memòries d'Idhun ha estat la meva lectura preferida d'aquest 2015. Llegeix-los, segur que t'agraden.

    ResponElimina
  14. Hola Marta!! Ja segueixo el bloc i el canal!
    Vaig conèixer el teu bloc perquè la meva mare em va ensenyar videos teus quan feia poc que estrenaves el canal i uns anys després m'hi vaig interessar!
    La meva lectura preferida d'aquest any ha estat "Mi corazón es solo para Harry"
    Molt bona idea fer un sorteig! A veure si hi ha sort i petonets!!

    ResponElimina
  15. Hola Marta!! Vaig descobrir el teu canal de youtube a través de la nostra professora de català, i la veritat es que m'encanta la teva forma de ser i el teu entusiasme pels llibres que llegeixes! M'agrada molt la idea del concurs, i òbiament hi participaré, tot i que "Xènia tens un Whatsap" ja l'he llegit :). El llibre que més m'ha agradat dels que he llegit aquest any és "No miris enrere" de Jennifer L. Armentrout. És un thriller que t'atrapa des del principi, és adictiu, i té una trama intrigant. T'el recomano!!

    ResponElimina
  16. la meva lectura preferide d'aquest any ha sigut divergent

    ResponElimina
  17. Hola Marta,
    Vaig conèixer el teu blog un dia que estava mirant vídeos de llibres per començar a fer la carta als reis, i des d'aquell dia em va encantar el teu canal.

    ResponElimina
  18. Hola Marta, la meva lectura preferida de any 2015 ha sigut el llibre, bé més ben dit els llibres de Diari d'una penjada.

    ResponElimina
  19. Vaig conèixer el teu blog un dia que estava mirant l'info k. Em va cridar la atenció, i vaig decidir entrar-hi. Desde llavors miro tots els videos del canal de YouTube, les entrades del blog i gràcies a les teves recomanacions he descobert llibres fatàstics! He decidit participar en aquest concurs ja que m'encantaria poguer llegir aquest llibres.

    ResponElimina
  20. Vaig conèixer el bloc a partir del canal, però no se com vaig conèixer el canal. Segurament buscant per internet. No estic segura .

    ResponElimina
  21. Hola Marta! Estic emocionadíssima com tu de poder participar en aquest concurs, ojalà hi hagi sort🍀 El teu blog el vaig conèixer gràcies a la entrevista al divendres de TV3, de seguida em vas encomanara teva passió. El meu llibre preferit d'aquedt any ha estat Sinsajo, la tercera part de los juegos del hambre. Gràcies per la oportunitat guapíssima!

    ResponElimina
  22. hola marta! :)
    participo al concurs! vaig coneixre el blog ja que buscava recomenacions de llibres i em va surtir el teu canal, que un temps després vaig descobrir el teu blog. i m'encanta! la meva lectura preferidad del 2015 ha sigut fora de mi, que per cert el recomano. m'encanta el que fas, i m'agrada com el primer dia! espero que la sort m'acompany! :)

    ResponElimina
  23. hola marta! :)
    participo al concurs! vaig coneixre el blog ja que buscava recomenacions de llibres i em va surtir el teu canal, que un temps després vaig descobrir el teu blog. i m'encanta! la meva lectura preferidad del 2015 ha sigut fora de mi, que per cert el recomano. m'encanta el que fas, i m'agrada com el primer dia! espero que la sort m'acompany! :)

    ResponElimina
  24. Tenc moltes ganes de participar, petons des de Mallorca!!!

    ResponElimina
  25. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  26. Hola!!
    Vaig coneixer aquest blog, quan tenia la necessitat de llegir algun llibre. És a dir, necessitava endinsar-me en algun món i deixa de banda el batxillerat per un moment.Des d'aquell moment vaig entrar al blog i m'ha agradat molt totes les recomenacions.
    La meva lectura preferida aquest any ha sigut "trucant a les portes del cel"ja que parla sobre un voluntariat que fa la protagonista a una ONG de la Índia i la seva experiència.
    Si no l'has llegit encara, t'agradarà! :)

    Feliç 2016!!

    ResponElimina
  27. Hola Marta! Jo pensava que tots els comentaris que havíem de fer s'havien de fer a traves de Youtube. Així que jo ho he fet així. Espero que estigui també correcte!

    ResponElimina
  28. La meva lectura preferida d'aquest any... Impossible de triar! Però si hagués de triar alguna si o si, triaria "el principe de la niebla" del Carlos Ruíz Zafón, ja que és un llibre que està molt, i quan dic molt és MOLT, ben explicat i gaudeixen moltíssim llegint-lo. Tot i així, també m'han agradan molt Oblivion, de Fransesc Miralles, el bosque de los árboles muertos, de Ana Alolea...
    Impossible de triar!

    ResponElimina
  29. El teu blog el vaig descobrir ja que tu vas sortir per la ràdio un dia que jo l'escoltava, i vaig entrar al teu canal de Youtube. Em va agradar i vaig començar a seguir els teus vídeos i llavors vaig descobrir que tenies el blog.
    Bons reis!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...