CLÀUDIA, UN MISSATGE PER A MI:

0:02 Marta 2 Comments

Hola lectors! Ja falta poquet per tornar a l'escola, i això és pesat, però al blog no ens aburrirem gents amb noves recomanacions de tornada a l'escola i nous clips de lectura! Però el que us venia a dir ara és que fa uns dies que m'he acabat un llibre que es diu: Clàudia, un missatge per a mi, i he estat fent un llegim i piulem a Twitter amb petites cites literàries del llibre i ja he fet la recomanació escrita per al blog! I és el que us volia penjar ara! Osigui que prepareu-vos per llegir un petit resum d'una aventura en la que es combinen la llibertat i la velocitat, la màgia i l'amor...


La Clàudia és una noia de 13 anys que desconnectaria del món, de les classes a l’escola, de la seva mare, dels “moters” del  Serpentone, de la Moretti, la seva detestada senyoreta,  i  de tothom qui l’envolta si no fos per la seva estimada Merlina, la seva bicicleta.
Amb ella pot marxar de la realitat, volar sobre els seus pedals, i estar amb els pensaments als núvols, que ja és el que fa habitualment. I és per això que la seva millor companyia és la de la seva bicicleta. Però tot va canviar un dia de pluja en què va topar amb un altre ciclista. Un noi que va pensar que no tornaria a veure, però anava ben errada.
El dia en què l’Emma Kiladre va entrar per la porta de la classe, amb els seus cabells vermells llisos, la seva faldilla curta i la seva cara de pigues  i es va anar a asseure al costat de la Clàudia, ja va desconcertar la seva rutina habitual d’abstracció mental de la classe de la professora Moretti. I no simplement a classe, si no que l’Emma s’havia entestat a ser la seva amiga i pretenia caure-li bé de totes maneres, tot i que la Clàudia era una d’aquelles persones a les quals no pots entrar en el seu cor tan fàcilment.
La Lucia, una altra nena de la classe, es va fer amiga de l’Emma de seguida, i va ser un dia que anaven juntes i es van trobar a la Clàudia que les tres van topar amb aquell noi del dia de pluja. I tot va començar quan la Lucia es va enamorar bojament d’aquest noi. No va poder parar fins que el va tornar a veure, va trobar el lloc on treballava i estava decidida a descobrir el gran secret que amagava. Tot i que quan hi ha un secret tan gran com aquest, més gent s’hi acaba involucrant. I en aquest cas van ser l’Emma i la Clàudia. L’Emma intentant ajudar la seva amiga a conquistar el seu amor, i la Clàudia perquè estava experimentant un sentiment cap aquell noi que mai no havia sentit cap a ningú.


En aquest llibre t’hauràs de deixar guiar pel vent i pel cel. Aprendre a llegir-lo i saber entendre’l. D’aquesta manera podràs arribar als llocs en el moment perfecte, i entregar missatges perduts a gent que no sap que els necessita.

I si voleu llegir petits trossets d'aquest llibre aneu al twitter del blog: https://twitter.com/RecomanacionsL
I si voleu veure el Clip de Lectura mireu el blog perquè sortirà properament!

Bé! Aquí la teniu! Una nova lectura juvenil que crec que pot agradar molt i que té molts fets relacionables amb moltes persones, osigui que un llibre en el qual et pots sentir identificat, és difícil d'escriure, però Miriam Dubini ho ha aconseguit aquí! 

Fins a la següent recomanació!  

2 comentaris:

  1. Benvolguda,
    Com a gran lectora et voldria demanar un favor. Estem organitzant una biblioteca escolar de P3 a 6è i si poguessis m'interessaria m'enviessis una relació o adreça dels millors llibres que segons la teva opinió estan al mercat. Moltes gràcies (de qualsevol temàtica o col·lecció)

    ResponElimina
  2. Benvolguda,
    Com a gran lectora et voldria demanar un favor. Estem organitzant una biblioteca escolar de P3 a 6è i si poguessis m'interessaria m'enviessis una relació o adreça dels millors llibres que segons la teva opinió estan al mercat. Moltes gràcies (de qualsevol temàtica o col·lecció)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...