ACTUALITZACIÓ SOBRE LECTURES DE VACANCES + RESSENYA 'EL JOVE MORIARTY - EL MISTERI DEL DODO'

4:07 Marta 0 Comments

Bon dia lectors! Què, com us han anat les vacances? Jo aquest any les he passat amb vosaltres ja que he continuat amb el blog durant l'estiu ja que l'any passat ja vam fer el blog de viatge, aquest any he decidit acompanyar-vos durant l'estiu. 
I jo, us preguntareu què he fet aquestes vacances, doncs jo he anat a Roma i he après a llegir el cel, després he ajudat al jove Moriarty a descobrir el misteri del seu dodo a Anglaterra, i, tot i que he hagut de marxar d'Anglaterra, hi he tornat gràcies al meu viatge en el temps ón he anat a l'època de Cleopàtra, de Genguis Khan, Dante i la famosa Reina Blanca, Isabel I d'Anglaterra! Quin cangueli! 

Bé, com podeu veure no he parat pas aquest estiu, com us ha anat a vosaltres? Quines lectures heu fet? 

I ara, per animar-vos més la tornada de les vacances i l'inici de la rutina habitual, us porto una ressenya d'una de les lectures que he fet aquest estiu! El Jove Moriarty, El misteri del dodo... Interessant només pel nom oi?
Per cert, sabeu què és un dodo? Doncs és un ocell que es creia extint quan de sobte el tiet Theodosious els va portar a Anglaterra un dels pocs exemplars que en queden a la Terra! 


Tots deveu conèixer a l’arxienemic de Sherloc Holmes, James Moriarty, però el que no deveu conèixer és al James Moriarty de petit, quan encara no era dolent del tot, tal i com diu la seva contra portada: “Coneix al brillant i rancorós James Moriarty, que no és exactament dolent... encara.”
James Moriarty és un nen de 12 anys, i sembla que la seva vida és una gran competició contra la seva germana Arabella. Ella és més guapa, aplicada, agradable, simpàtica i educada, però això només de cara al públic, perquè amb el seu germà és una competidora despiatada, fa tot el possible per sabotejar al seu germà en tot, i si en un sol dia no s’han proposat mútuament un repte, això no és normal.
El James és un nen que no és com els altres, li repugnen les nenes, no entén les bones maneres, troba més interessant una teranyina que una explicació sobre una festa del seu únic amic: John Watson... en resum, que l’única persona que pot tenir aquest caràcter és el jove James Moriarty, i en aquest primer llibre d’una col·lecció sencera titulada: El Jove James Moriarty, ens parlen sobre el misteri d’un Dodo, l’ocell Dodo.
Tot comença quan el tiet Theodosious arriba del seu llarg viatge pel món intentant trobar nous animals exòtics. Al James és l’únic familiar que de veritat li interessa, tant perquè li agrada la seva professió, com perquè porta regals genials! I d’aquest viatge el James es troba que el seu tiet li ha portat un gran cargol gegant, repugnant i lletgíssim al qual anomena Arabella, en “honor” a la seva germana, i ella rep unes perles de corall que de sobte són cruspides per un animal dins una gàbia gegant, que és el més preuat dels seus descobriments, un ocell dodo.

Per al seu tiet és molt important aquest ocell, per això, després del sopar que ha volgut preparar per ensenyar a tothom el seu descobriment, està devastat quan el dodo no està a la seva gàbia. Fan que tots els convidats es quedin a casa perquè qualsevol pot ser el culpable de la desaparició del dodo, ja que els seus
òrgans tenen poders curatius, és un dels pocs exemplars que queden d’aquest animal i diuen que la seva carn és deliciosa. I en aquest moment, el James i la seva germana es proposen descobrir qui és el culpable i qui guanyi el repte podrà muntar el cavall més ràpid durant un mes.

I en aquest moment el James està decididíssim a descobrir el culpable si o si...

Esteu preparats per entrar en aquesta aventura amb James Moriarty (de petit) i descobrir què li ha passat al dodo???

0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...