TIPS PER COMPAGINAR LA LECTURA AMB LA TORNADA AL COLE!

12:41 Marta 0 Comments


Ja ha arribat la tornada al cole, tornem als mateixos horaris de sempre i malauradament tenim menys temps lliure :( , aleshores què us proposo amb aquesta entrada? La resposta és: com compaginar l'escola i la lectura!

Veureu, molts de vosaltres ara prioritzareu l'escola abans de la lectura, i òbviament és lògic, però i si us ensenyés unes quantes maneres d'aprofitar i tenir estones de lectura i de com introduir la lectura als vostres horaris escolars?
  1. L'estona lliure al arribar a casa: al arribar segur que anem a mirar la tele mentre berenem, però quan tenim els deures fets i la tele mirada, no estaria bé llegir una mica? Així activem les nostres neurones lectores i les fem treballar una mica, mentre esperem fins a l'hora de sopar.
  2. Abans d'anar a dormir: aquesta potser ja la feu molts de vosaltres, però és que és genial! Com quan érem petits i teníem l'hora del conte. L'únic problema pot ser pels dormilegues o que si entres molt en trama, qui et fa anar a dormir!!! De tota manera, llegir abans de dormir ens relaxa la ment i ens fa venir una mica la son. 
  3. A llevar-se al matí: quan et despertes d'haver dormit tota la nit, la millor manera de començar el dia i despertar el cervell és amb una mica de lectura! Així ens despertem més a gust, i no ens cauen els ulls ;) Jo la practico cada dia i m'encanta!
  4. Intentar incorporar les teves lectures preferides a les lectures de classe de llengua: si no podeu fer cap de les anteriors, sempre podeu proposar als professors de llengua els llibres que vosaltres voleu llegir a veure si us els accepten i així llegiu A CLASSE!
  5. I si tot això és impossible per a vosaltres, us podeu adaptar i llegir els llibres de les classes on es llegeixi un llibre: i si tot això falla, i no podeu llegir en cap altre moment (tot i que ho dubto) sempre tindreu una mica de lectura a la vostra vida perquè a les classes de llengua llegireu els llibres que us posin els professors!
Bona sort i si us han servit aquests trucs per llegir en moments lliures durant el curs subscriviu-vos per rebre més info sobre tots els posts que es van penjant al blog! Si creieu que m'he deixat alguna opció comenteu o envieu-me un tuit o un post a Facebook! 

Bona sort i bona lectura!

0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...