Nou disseny del blog!

4:39 Marta 10 Comments

Hola lectors/es!!!
Perdoneu per la desaparició, però com podeu veure estava bastant ocupada amb el NOU DISSENY DEL BLOG!!! M'ha costat molts mesos aconseguir un disseny que m'agradés, que fos net, senzill, elegant, divertit... pfff. Com veieu hi havia molts components que hi tenien a veure i no sabeu quantes capçaleres de blog he fet, amb quantes lletres ho he provat, quants colors he mirat pel blog... Bé, però pel resultat final tot ha valgut la pena!



El que veieu ara és un disseny que es quedarà per una bona temporada! Em va fer molta pena el moment del canvi en el que vaig deixar el meu antic disseny que m'havia acompanyat des del 2011, però estic encantada de com ha quedat ara. Crec que és molt més maco, elegant, senzill, net i bàsicament a mi em fa voler escriure entrades i sempre estar-hi fent coses, que crec que podreu notar amb diferència a partir d'ara.

Una mica d'explicació:
Com podeu veure tinc moltes menys pàgines al menú de dalt. Ara us trobeu amb:
  • Inici
  • About me
  • Videos
  • Seccions
Només us vull explicar els apartats de Videos i Seccions ja que són els que tenen subpàgines i els altres son bastant auto-explicatòris.
  • Videos: videos es desglossa en 5 apartats que són llistes de reproducció del canal de YouTube on podreu trobar tots els videos agrupats en aquestes categories excepte per el que diu CANAL que us porta directament a la pàgina principal del canal de Recomanacions de Llibres a YouTube.
  • Seccions: a seccions podreu trobar algunes de les pàgines antigues del blog com Fotorecomanacions, Reptes 2015, Llibres i Pinzells... Però també té algunes pàgines noves com  Col·laboracions on trobareu agrupades totes les col·laboracions del projecte Amics i Amigues a la Xarxa i Clicka't on anireu a una llista de reproducció de YouTube amb tots els meus programes de Les Lectures de la Marta que gravo al Clicka't.
A part d'això no hi ha més canvis importants, tot és més o menys de disseny. 

Espero que aquest canvi us agradi tant com a mi! Exploreu, doneu-me la vostra opinió als comentaris o amb un tuit, ja que ara les xarxes socials estan molt més a l'abast ja que les teniu només entrar al blog, per si els hi voleu fer un cop d'ull ;)

Sé que no he penjat la meva entrada d'Amics i Amigues a la Xarxa però és que estava preparant aquesta i acabant les últimes cosetes del disseny, ho penjaré demà.

Moltes gràcies per la vostra paciència i ens veiem en el següent post, d'aquí MOLT POC!

Petooooooons!


10 comentaris:

  1. M'encanta el nou disseny, de veritat!*-* Felicitats i petons!:))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies bonicaa! Me n'alegro de que t'agradi! Petooons! <3 <3

      Elimina
  2. Molt modern, elegant, diferent i encertat! Gran disseny, felicitats! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oixx, moltes gràcies! Quina il·lusió em fa que us agradi! Una abraçada! <3

      Elimina
  3. M'encanta aquest disseny, Marta!
    Felicitats,l'has encertat! Petoons!!😘 :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marta, és súper xulo el teu bloc!
      Te n'estàs ensortint!

      Elimina
    2. Moltes gràcies Laia! Quina il·lusió!! <3 <3
      Petons!!

      Elimina
  4. Hola Marta!
    Enhorabona pel nou disseny del bloc! T'ha quedat molt maco i més clar. Dóna gust llegir-lo.
    Fins aviat!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...