#1 AMICS A LA XARXA!

4:50 Marta 2 Comments

Bon dia lectors/es! Avui us porto un post molt especial que em fa molta il·lusió.
Veureu, fa unes setmanes, un tal Bernat em va enviar un missatge per twitter i em va dir que si podiem fer una col·laboració per als nostres canals de Youtube algun dia. També va afegir a unes altres noies amb noms raríssims, la Nessie i l'Aby. Doncs a partir d'aquí ens vam donar els whatsapps, vam fer un grup i unes setmanes després... estavem gravant un video junts! Ara aquests booktubers ja no son desconeguts, si no uns amics genials!
També estic molt contenta per haver conegut a altres booktubers i bloggers de llibres catalans; no estic sola! Jejeje.


Total, hem grabat un challenge per a cada canal. Al canal de la Nessie i l'Aby hem fet el Post-it Challenge on hem d'endevinar el personatge de llibre que portem escrit al cap.
I per al canal del Bernat vam fer el Mash Challenge que és aquell joc de dir el nostre futur però amb personatges, llocs, mascotes i feines de LLIBRES! M'ho vaig passar genial fent tots els videos i us deixaré els links a sota. 

I per al meu canal vam fer el Infinite Book Challenge que consisteix en anar dient títols de llibres (sense repetir-nos) fins que al final algu es queda pensant massa temps. Sembla fàcil però no ho és, si no mireu el video que us deixaré al final d'aquest post.

Per acabar, dir que aquesta secció que hem creat amb els altres dos blogs de Amics i amigues a la xarxa serà com un glossari amb tot de booktubers o bloggers de llibres que anem coneixent i poguem col·laborar amb ells. S'anirà omplint a poc a poc i si algu hi vol sortir o vol grabar una col·laboració m'ho pot fer saber!
Si voleu veure aquest glossari podeu clicar aquesta imatge:
Que també trobareu a la part lateral del blog i us hi portarà directament.

I sense més, aquí us deixo el video!


Links:

2 comentaris:

  1. Eiiiii!! Ja era hora de que us uníssiu i fèssiu un vídeo junts! Jo ja era una de les molts subcriptores del Bernat, i algunes amigues em van recomanar molt la Nessie i l'Aby, i les vaig començar a mirar. Va ser quan vaig veure aquest video, i vaig voler veure qui eres. Marta, t'he recomanat a tothom. A TOTHOM. M'encanta el que fas, tens molt bon gust i no destrosses els finals dels llibres! Merci pel bloc <3

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...